Uw persoonlijke accountantskantoor

Als u op zoek bent naar een deskundige accountant in Enschede of omgeving, bent u aan het juiste adres bij De Graaf Accountancy. Vanuit ons accountantskantoor in Enschede houden wij de gezondheid van uw onderneming te allen tijde goed voor u in de gaten. Een persoonlijke benadering van onze relaties is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Door ons accountantskantoor wordt u altijd persoonlijk en op een no-nonsense manier benaderd. Wanneer u in Enschede of omgeving de diensten van onze accountants inschakelt, kunt u er van uit gaan dat uw onderneming in goede handen is. Wij zijn u graag van dienst!

Als accountants hebben wij er bewust en strategisch voor gekozen om ons accountantskantoor relatief klein te houden. Hierdoor zijn wij in staat om de menselijke maat van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Het laten groeien van ons accountantskantoor is voor ons geen voornaam doel; wij richten ons liever op het bewerkstelligen en handhaven van een hoog niveau van kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening.

Diensten van ons accountantskantoor

In Enschede en in de omgeving van Enschede kunt u gebruik maken van de diensten van ons accountantskantoor. Wij richten ons met name op de volgende processen:

  • Controle en administratie
  • Financieel herstel
  • Doorstart
  • Interim oplossingen